sponsorar 

IMG_6638.JPG

Ambassadør for : 

 

 

Ulvang_Logo_vertikal_m.png

 

 

 

 

 

 

alfa-logo-wordmark-black-cmyk-1.jpg

 

 

thermarest-logo-blk.png

 

 

 

åsnes.png

 

 

 


MSRlogoCOLOR_01.png

 

 

 

  

 

 

 

Ulvang birdar med å holde meg varm gjennom ulike ekspedisjonar. På lange skiturar eller blant høge fjell, men like mykje på heimebane i vestlandsfjella, på sausank, jakt eller fjelltur.

 

 

Alfa Sko bidrar med det beste fottøyet for fjellet eller på lange skiturar. 

Thermarest - bidrar med alt tilbehør til å vara utkvilt for kvar eit eventyr. sovepåsar, liggeunderlag, og ulike geniale tekniske material du sjølv ikkje visste var mulig å få slik Comfort på tur. samarbeidsavtale gjennom Varri.no

 Åsnes birdrar med ski, stavar og feller. På alle mine lange skiturar har eg brukt Åsnes skia. Også verdens første kryssing av Havanna Beach på Cuba. (hehe)

 

Mountain Safety Research bidrar med telt, brennerer, kjelar og det som trengs for å overleva over lang tid på tur enten på høge fjell eller lange skiturar. men gir meg og muligheten til å laga deilig god mat på kortreiste turar utenfor dørstokken. samarbeidsavtale gjennom Varri.no

 

Isuzu Norge bidrar med eit framkomstmiddel som tåler ein trøkk, slik eg kan komme meg til utilgjenglege plasser og nyte nærnaturen, men også resten av Skandinavia. Dei bidrar også med at eg har plass til mine polarhunder ombord på vei til nye  eventyr!                                 

 
images.png

 

Dogman - venner for livet bidrar med for av ulike varianter og stiller med utsyr til mine polarhundar. 

Mountain Equipment held meg med all bekledning for lange skiturar, høge fjell og til turar bak hundesleden. samarbeidsavtale gjennom XC sports Exuipment AS.