VESTLANDET @IsuzuNorge

Klipp: 
@hoiland / Håkon Høiland
@polarbengt / Bengt Rotmo
@moahundseid
Redigering: 
@hoiland / Håkon Høiland

Etter eit travelt år med planlegging for verdens høgaste fjell skal det bli fint å nyte nærmiljøet hima på vestlandet, men og nyta resten av Norge. Norge er, etter min meining, verdens finaste land! Eg reiser rundt i andre land, eksotiske land med forskjellige kulturar, folkeslag og naturlandskap, men et betyr ikkje at eg ikkje bruke vår norske natur. Planlegge langtur i Norge eller Skandinavia er rimeleg, lettvint og eit fantastisk landskap å ferdas i. Bekymringslaust er det å farte i vår natur, her ein som regel ikkje er langveis ifrå redningsmannskap, lite rovdyr og det er ikkje langt fra å nå i eit matlager langs de mange bygdesamfunn. men som eventyrer er nysgjerrigheten stor, derfor like eg å utvida horisonten og leite etter nye erfaringar på kryss og tvers av mange landegrenser. 

videoen ovenfor viser til mitt nærmiljø, på kryss med mine reiser utenlands. 

enjoy! 

klem, Moa!